Activiteiten agenda
Biljarten in Buurthuis De Bark
In het buurthuis staan 4 biljarts opgesteld in een apart daarvoor ingerichte zaal. De tafels staan ruim opgesteld met voldoende plaats voor toeschouwers. De clubs kunnen maximaal 12 leden tellen, op deze manier komt iedere speler per ochtend - middag of avond in ieder geval aan spelen toe. In het buurthuis zijn een 4-tal biljartclubs actief. Biljartclub De Vrije Barker om en om op de dinsdagavond en dinsdagmiddag. In totaal spelen er ruim 40 biljarters in buurthuis De Bark, verdeeld over bovengenoemde dagdelen. Wilt u een balletje meestoten of lid worden van een van de genoemde clubs, kom dan even langs of bel met de voorzitter of er plaats is.

Jaarlijkse biljarttoernooien in buurthuis De Bark
Clubkampioenschap:
Jaarlijks wordt er aan het einde van het jaar een clubkampioenschap georganiseerd. Dit is uitsluitend voor leden van De Bark. Dit kampioenschap wordt gehouden over voorrondes - herkansingen - halve finale en finale. Zodat iedere deelnemer ruime kansen heeft om de finale te bereiken. Uitgangspunt van het toernooi is gezelligheid met kans op een finale plaats en uiteindelijk een mooie prijs voor de kampioen en een leuke attentie voor iedere finalist.

Biljarten

Biljartclub Carambole
Elke woensdagavond van 19.30 - 22.30 uur

Vrije Avonden
Vrij biljarten om de 14 dagen wisselend op de dinsdagmiddag en avond
Wilt u een balletje meestoten, kom gerust eens langs

Meer bewegen voor ouderen M.B.V.O.
Elke woensdagochtend van 09.45 - 10.45 uur
Voor wie? Mannen en vrouwen van 60 jaar. De nadruk ligt op samen actief zijn, ieder met zijn eigen mogelijkheden. De lessen worden zo samengesteld, dat iedereen in zijn of haar tempo kan deelnemen. Kom vrijblijvend een keer meedoen.

Sjoelen
Woensdagavond van 19.30 - 22.30 uur
Deze dames club komt elke woensdagavond gezellig sjoelen en praten in De Bark
De groep bestaat uit een 20 tal dames. Lijkt het u ook leuk om mee te doen, kom gerust eens langs.